Wie wij zijn

IndependentSigns is het eenmansbedrijf van Jos Oonk. Na tien jaar dienstverband bij diverse bedrijven gespecialiseerd in het ontwerpen en monteren van reclame was het in 2008 tijd voor een eigen bedrijf: IndependentSigns.

Jos is flexibel en breed inzetbaar. Hij werkt volgens het principe: vandaag bellen, morgen aan het werk. Dankzij Jos' netwerk van specialistische freelancers kan hij elke klus aan. Zo is IndependentSigns groot genoeg om kwaliteit te waarborgen en klein genoeg om flexibel te zijn.

Wat wij doen

Hoeveel potentiële klanten rijden er dagelijks langs uw pand of achter uw bedrijfswagen? Maar op hoeveel van hen maakt u werkelijk indruk? Hoeveel van hen blijft uw bedrijfsnaam of logo werkelijk bij? Dit kan vaak beter.

Wilt u de zichtbaarheid van uw bedrijf op efficiënte wijze vergroten? IndependentSigns biedt een scala mogelijkheden om uw merk zichtbaar te maken. Van ontwerp tot montage. Van visitekaartjes en grootformaat full colour spandoeken tot gevelreclame en het volledig inpakken van auto's (carwrapping).

Onze expertise gecombineerd met uw wensen en ideeen.